Tervetuloa ravintola Uittamo Paviljonkiin

Uittamo Paviljonki on tilausravintola, joka on avoinna kesäisin. Uittamo Paviljonki on upea paikka viettää perhejuhlia, ja se sopii erinomaisesti myös yritystilaisuuksiin. 

Uittamo Paviljonki sijaitsee Turussa, Uittamon kaupunginosassa. Voit vuokrata käyttöösi nostalgisen ravintolarakennuksen, jonka ikkunoista ja terassilta on upea merinäkoala. Tarvittaessa voit liittää käyttöösi myös koko alueen perinteikkäine tanssilavoineen.

Ruuat ja juomat Uittamo Paviljongissa järjestettäviin tilaisuuksiin hoitaa Mauno Catering.

Uittamo Paviljongin toimintakausi alkaa toukokuussa ja jatkuu syyskuuhun saakka. Uittamo Paviljonki palvelee myös tanssin ystäviä, sillä ravintola on kesällä 2019 avoinna aina, kun Uittamolla tanssitaan perjantaisin ja sunnuntaisin. Poikkeuksen tekevät ne päivät, jolloin ravintolassa on yksityistilaisuus. 

Äitienpäivä Uittamo Paviljongissa 12.5.
Tuo äiti herkuttelemaan Uittamo Paviljonkiin! Herkullinen buffet tarjolla klo 11, 13 ja 15.
Varaa paikkasi: sales@mauno.fi

 

Ajankohtaista

Suosittu Ilmiö-festivaali saattaa myydä lippunsa loppuun jo ensi viikolla – Uittamo Paviljonki on upea miljöö tapahtumalle

Nimensä mukaisesti todelliseksi ilmiöksi Turun alueella muodostunut musiikki- ja monitaidefestivaali Ilmiö järjestetään heinäkuun lopussa, lauantaina 28.7. Uittamo Paviljongissa. Tapahtuma toteutetaan Uittamolla nyt seitsemättä kertaa, välillä sama joukko järjesti H2Ö-nimistä festivaalia Ruissalon telakalla. Kun vuodet lasketaan yhteen, tänä vuonna on siis kymmenvuotisjuhla.

Ilmiö on saanut Turussa kulttimaineen ja se myydään aina loppuun etukäteen. Festivaalin tuottaja Tuomas Sara arvioi, että tapahtuman liput loppuvat ensi viikon loppupuolella.

- Lipunmyynti on sujunut hyvin ja kiihtyy aina tapahtuman lähestyessä. Alueelle mahtuu vain kaksi tuhatta ihmistä, joten jossain kohtaa tulee aina raja vastaan, sanoo Sara.


Idea Ilmiö-festivaaliin syntyi, kun Sara vieraili Uittamo Paviljongissa.

- Katselin paikkaa ja mietin, että tässä on upea paikka ja puitteet, tekisi mieli järjestää tänne jotain. Siellä on vanha, romanttinen rakennus, puistoa ja luontoa, rantaa ja vielä uskomaton maisema merelle. Se on toimiva kokonaisuus.

Festivaalia lähdettiin toteuttamaan kaveriporukalla sillä ajatuksella, että tehdään tapahtuma, jossa itsekin viihtyisi. Tapahtuma on yhdistänyt alusta asti musiikin rinnalle muitakin taiteita, ja tänä vuonna Uittamo Paviljongin ympäristössä nähdään muun muassa nukketeatteria, kuvataidetta, mediainstallaatioita sekä erilaisia performansseja.

Ilmiö on palkittu monitaiteellisesta ohjelmastaan TAKU ry:n tuotantopalkinnolla vuonna 2012, ja palkinnon kuratoinut musiikkivaikuttaja, promoottori Juhani Merimaa kiitti sitä, miten Ilmiö on uudistanut suomalaista festivaalikenttää.

Myös Ilmiön musiikkitarjonta on käsittämättömän laaja, ja yhden päivän aikana esiintyy tänä vuonna 46 artistia.

Olemme saaneet joiltakin kävijöiltä kritiikkiä, että tarjontamme on liian laaja, naurahtaa Sara.
Mutta ei ole tarkoituskaan että ehtii nähdä kaiken – on hienoa välillä vähän eksyä ja katsoa, mitä silloin löytää.Ilmiö-festivaalin liput (45€ + toimituskulut) ovat myynnissä Tiketissä. Lisäksi lippuja myy käteisellä ilman toimituskuluja Turussa Bar Ö ja Helsingissä Ravintola Om'pu.

Merellinen Uittamo Paviljonki toimii kesäkaudella tilausravintolana ja sitä voi vuokrata sekä yksityis- että yritystilaisuuksiin. Ota yhteyttä: Maunon myyntipalvelu, sales@mauno.fi, p. 010 315 3000 (Arkisin klo 9-16)
 

Kuvat: Ilmiö/Sami Heiskanen
Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.