Tervetuloa ravintola Uittamo Paviljonkiin

Kesäteatteria, tansseja ja juhlia - Uittamo Paviljongissa on tiedossa vilkas kesä!

Merellinen Uittamo Paviljonki on ravintola, joka on avoinna kesäkaudella.

Ravintola Uittamo Paviljonki on avoinna kesäkaudella 2020 aina perjantaisin ja sunnuntaisin tanssien yhteydessä (toukokuusta elokuulle) sekä kesäteatteriesitysten aikana (tiistaista-torstaihin ja lauantaisin klo 17-22, ajalla 18.6 - 15.8.). Ravintola on avoin kaikille, ja tarjolla on lohikeittoa ja saaristolaisleipää, kahvia ja pullaa sekä olutta, viiniä ja muita juomia.

Uittamo Paviljonki on myös upea paikka viettää yksityis- ja yritystilaisuuksia ja juhlia. Ruuat ja juomat Uittamo Paviljongissa järjestettäviin tilaisuuksiin hoitaa Mauno Catering.

Kesällä 2020 tarjolla teatteria!

Uittamo Paviljongissa nähdään kesäkaudella 2020 Turun Nuoren Teatterin musiikkihupailu Turku-Tukholma
Esitykset ajalla 18.6.-15.8.2020 aina kello 19 alkaen. Osta liput täältä - huomaa erikoislippu, jolla saat nauttia annoksen lohikeittoa ennen teatteria!

Tilaa etukäteen esitykseen väliaikatarjoilut, tutustu valikomaan tästä!
Tilaa ryhmälle ruokailu etukäteen, tutustu valikoimaan tästä!

Näytösajat ja lisätiedot Turun Nuoren Teatterin nettisivuilta 

Uittamon perinteiset tanssit jatkuvat läpi kesän aina perjantaisin ja sunnuntaisin, kauden avaa 15.5. Saija Tuupanen.

Ajankohtaista

Turun Nuoren Teatterin hilpeä musiikkihupailu valtaa kesällä Uittamon lavan

Tunnelmallinen Uittamo Paviljongin lava muuttuu tänä kesänä myös näyttämöksi, kun Turun Nuori Teatteri tuo Uittamolle musiikillisen näytelmän nimeltään Turku-Tukholma. Myös perinteiset tanssit jatkuvat kesällä kahdesti viikossa, ja Uittamo Paviljongin ravintola on kesäkaudella auki iltaisin aina tiistaista lauantaihin.

Kesäteatteri valtaa tänä vuonna Uittamo Paviljongin, kun Turun Nuoren Teatterin pirteä musiikkihupailu Turku-Tukholma vie katsojat Itämeren aalloille katsomosta käsin.

Laivaan on lastattu romantiikkaa, kolahtavia musiikkinumeroita ja kommelluksia yläkanteen asti. Turkulaisen kesäillan suosikkishow on parhaimmillaan nautittuna seuran kesken! Kuka löytää puuttuvan palasensa? Kuka täyttymyksen? Vieläkö vanhassa on virtaa?
Turku-Tukholma - näytelmän on ohjannut Pekko Honkasalo ja käsikirjoituksesta vastaa Marika Vapaavuori.

—  Näytelmässä kuusihenkinen esiintyjäkaarti loihtii viihdyttävän miniristeilyn Paviljongin idyllisessä miljöössä. Turusta Tukholmaan matkustaa katras lemmenkipeitä hahmoja, joilla kullakin on omanlaisensa agenda rakkauden ulapalla, kertoo Pekko Honkasalo.
—  Jotkut hahmoista löytävät itsestään tyystin uusia puolia kommellusten keskellä, Honkasalo lupaa.

Turku-Tukholma -esitys saa ensi-iltansa esitys saa 18.6. ja esityksiä on aina 15.8 asti. Esityspäivät ovat aina tiistai, keskiviikko, torstai ja lauantai.
Liput ovat myynnissä nyt, lippuja voi ostaa täältä
Listätietoja näytelmästä täältä!


Näytelmän väliaikatarjoiluista ja esitykseen oheen ostettavista ruokatarjoiluista vastaa ravintola Mauno.
—  Koska näytelmässä seilataan ruotsinlaivalla, väliajalla tarjoillaan luonnollisesti herkullisia ja runsaita katkarapuleipiä, kertoo keittiöpäällikkö Tuomas Hyrsky. Vaihtoehtoina tarjolla on myös paahdettuja kasviksia sisältävä vegeleipä ja mehevä paahtopaistileipiä.
Väliaikatarjoilut löydät täältä

Teatteriesitykseen on helppo yhdistää myös herkullinen ruokailuhetki, sillä myynnissä on yhteislippu, jolla pääsee sekä nauttimaan Maunon lohikeitosta että Turun Nuoren Teatterin esityksestä edulliseen yhteishintaan 35 euroa (Hinta erikseen ostettuna 40-45 euroa). Osta lippu täältä!
—  Lohikeittoa on tarjolla ennen esitystä, ja sen kanssa tarjoamme omatekoista, maukasta saaristolaisleipää, kertoo Hyrsky. Lohikeittoa on voi nauttia aina ennen esitystä.

Teatteria katsomaan tulevat ryhmät voivat tilata ennen esitystä tai sen jälkeen ruokailun Uittamo Paviljongin ravintolassa. Tarjolla on esimerkiksi monipuolinen saaristolaispöytä sekä kesäinen grillimenu.
Uittamon kesämenut löydät täältä

 

Uittamo Paviljonki on tänä kesänä auki ajalla 18.6-15.8. lähes joka päivä - tiistaista lauantaihin aina kello 17-22.

Uittamo Paviljongin ravintola on avoinna teatteriesitysten ja tanssien aikaan, ja se on avoin kaikille kävijöille. Tarjolla on muun muassa lohikeittoa ja saaristolaisleipää, kahvia ja pullaa sekä olutta, viiniä ja muita juomia.

Uittamo Paviljonki palvelee koko kesän myös tilausravintolana, jossa voi järjestää erilaisia kesäjuhlia.

Myös perinteiset tanssit jatkuvat Uittamo Paviljongin lavalla kesällä 2020 aina perjantaisin ja sunnuntaisin, ja tanssikausi avataan 15.5. Saija Tuupasen johdolla!
Lue lisää tansseista täältä!


Lisätietoja: uittamopaviljonki.fi
Kaikki ruokaan liittyvät tiedustelut: myynti@manuevents.fi

 

 

Vietä kesäjuhlat Uittamo Paviljongissa

Hauskat kesäjuhlat upeassa merellisessä miljöössä – tule juhlimaan Uittamo Paviljonkiin! 
Sinun tarvitsee vain saapua paikalle, me huolehdimme muusta. Saat käyttöösi upean tilan terasseineen ja tarjolle valitsemasi kesäisen menun juomineen. 

Uittamo Paviljongissa voi järjestää kesäkaudella niin yksityis- kuin yritystapahtumiakin: syntymäpäiviä, häitä ja muita juhlia. Ravintolarakennus ja meriterassi sopivat 30-150 hengen juhliin ja tarvittaessa voit vuokrata koko alueen ja tanssilavankin, jolloin tilaa löytyy jopa yli 1 000 hengelle.
Tämän kesän uutuus on Turun Nuoren Teatterin musiikkihupailu Turku-Tukholma, jota esitetään Uittamon lavalla 18.6. alkaen aina elokuun alkuun asti. Yhdistä teatteriesitys kesäjuhliisi! 

Kun pidät kesäjuhlat kesällä 2020 Uittamo Paviljongissa, voit valita juhlien tarjoiluiksi grillimenun, saaristolaispöydän tai lohikeiton.
Kesäjuhlat Uittamo Paviljongissa -esite

Kysy lisää myyntipalvelustamme: myynti@manuevents.fi
Minimitilaus 20 hengelle.

Saaristolaispöytä

Jääkellarin lohta
Smetana-tillisilakkaa ja sillikaviaaria L, G 
Uuden sadon perunoita L, G
Jääkellarin lohta ja hovimestarin kastiketta L, G
Savustettua karitsan paahtopaistia 
ja pikkelöityjä kesäkasviksia L, G
Mummolan kesäsalaattia L, G
Saariston savusiikasalaattia L, G 
Saaristolaisleipää ja pähkinävoita L

Jälkiruoka:
Ahvenanmaan pannukakkua, tuoremansikkasalaattia ja vaniljakermaa L
Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.