Tervetuloa ravintola Uittamo Paviljonkiin

Uittamo Paviljonki on kesällä 2019 avoinna aina tanssien aikaan perjantai- ja sunnuntai-iltaisin! Uittamo Paviljonki toimii myös tilausravintolana, ja se on upea paikka viettää perhejuhlia tai yritystilaisuuksia. 

Ravintola Uittamo Paviljonki sijaitsee Turussa, Uittamon kaupunginosassa, ja se on avoinna kesäisin.

Kesällä 2019 Uittamo Paviljonki on avoinna aina tanssien aikaan perjantai- ja sunnuntai-iltaisin.Perjantaisin avaamme klo 19 ja sunnuntaisin klo 18, ja ravintola-alueelle on kaikilla vapaa pääsy. Myynnissä on kahvia, pullaa, virvokkeita, olutta ja viiniä. Nauti kesäisistä illoista ja upeista näköaloista laajalla terassillamme!

Uittamo Paviljonki on myös upea juhlapaikka, jonka voit vuokrata käyttöösi juhliin! Tilaa on yli sadalle hengelle, ja tarvittaessa voit liittää käyttöösi myös koko alueen perinteikkäine tanssilavoineen.
Ruuat ja juomat Uittamo Paviljongissa järjestettäviin tilaisuuksiin hoitaa Mauno Catering.

Ajankohtaista

Ville Tuominen tuottaa tapahtumia Uittamo Paviljonkiin

– On todella hienoa saada tällainen rautainen tapahtumatuottaja, suorastaan tapahtumataikuri mukaan yritykseemme, iloitsee Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili tuoreesta kiinnityksestä.

Pitkän kokemuksen tilaisuuksien järjestämisestä omaava Ville Tuominen on liittynyt Manu Eventsiin vahvistamaan yritykseen myyntipuolta. Tuominen keskittyy erityisesti tilaisuuksiin ja tapahtumiin, jotka järjestetään Akatemiatalon juhlasalissa ja Uittamo Paviljongissa. Lisäksi Tuominen on jatkossa mukana kehittämässä Manu Eventsin palveluita, muun muassa Mauno Cateringia.

– Manu Events on todella monipuolinen yritys, ja näen, että eri palveluiden ja kohteiden välille saadaan rakennettua lisää yhteyksiä ja synergiaetuja, sanoo Tuominen.

Olipa tilaisuus sitten pienen porukan juhlat tai massiivinen satojen ihmisten tapahtuma, Tuomisen tavoite on aina sama:

– Parhaat fiilikseni saan siitä, kun näen että asiakas on tyytyväinen.

– Pyrin aina toteuttamaan sen, mitä asiakas toivoo, ja ellei hän tiedä tarkkaan mitä haluaisi, yritän rakentaa hänen ajatustensa pohjalta toimivan kokonaisuuden, Tuominen lupaa.

Ville Tuomisen tavoitat: p. 050 511 0105 tai ville.tuominen@manuevents.fi

 

Manu Events -yrityksen uudet nettisivut löydä osoitteesta manuevents.fi
Sivut kokoavat kaikki yhteen Manu Eventsin kohteet ja palvelut.
Sivuilta löytyvät kaikki yrityksen brändit: Mauno, Bassi, Akatemiatalon Juhlasali ja Uittamo Paviljonki. 
Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.