Turun Nuoren Teatterin hilpeä musiikkihupailu valtaa kesällä Uittamon lavan

Tunnelmallinen Uittamo Paviljongin lava muuttuu tänä kesänä myös näyttämöksi, kun Turun Nuori Teatteri tuo Uittamolle musiikillisen näytelmän nimeltään Turku-Tukholma. Myös perinteiset tanssit jatkuvat kesällä kahdesti viikossa, ja Uittamo Paviljongin ravintola on kesäkaudella auki iltaisin aina tiistaista lauantaihin.

Kesäteatteri valtaa tänä vuonna Uittamo Paviljongin, kun Turun Nuoren Teatterin pirteä musiikkihupailu Turku-Tukholma vie katsojat Itämeren aalloille katsomosta käsin.

Laivaan on lastattu romantiikkaa, kolahtavia musiikkinumeroita ja kommelluksia yläkanteen asti. Turkulaisen kesäillan suosikkishow on parhaimmillaan nautittuna seuran kesken! Kuka löytää puuttuvan palasensa? Kuka täyttymyksen? Vieläkö vanhassa on virtaa?
Turku-Tukholma - näytelmän on ohjannut Pekko Honkasalo ja käsikirjoituksesta vastaa Marika Vapaavuori.

—  Näytelmässä kuusihenkinen esiintyjäkaarti loihtii viihdyttävän miniristeilyn Paviljongin idyllisessä miljöössä. Turusta Tukholmaan matkustaa katras lemmenkipeitä hahmoja, joilla kullakin on omanlaisensa agenda rakkauden ulapalla, kertoo Pekko Honkasalo.
—  Jotkut hahmoista löytävät itsestään tyystin uusia puolia kommellusten keskellä, Honkasalo lupaa.

Turku-Tukholma -esitys saa ensi-iltansa esitys saa 18.6. ja esityksiä on aina 15.8 asti. Esityspäivät ovat aina tiistai, keskiviikko, torstai ja lauantai.
Liput ovat myynnissä nyt, lippuja voi ostaa täältä
Listätietoja näytelmästä täältä!


Näytelmän väliaikatarjoiluista ja esitykseen oheen ostettavista ruokatarjoiluista vastaa ravintola Mauno.
—  Koska näytelmässä seilataan ruotsinlaivalla, väliajalla tarjoillaan luonnollisesti herkullisia ja runsaita katkarapuleipiä, kertoo keittiöpäällikkö Tuomas Hyrsky. Vaihtoehtoina tarjolla on myös paahdettuja kasviksia sisältävä vegeleipä ja mehevä paahtopaistileipiä.
Väliaikatarjoilut löydät täältä

Teatteriesitykseen on helppo yhdistää myös herkullinen ruokailuhetki, sillä myynnissä on yhteislippu, jolla pääsee sekä nauttimaan Maunon lohikeitosta että Turun Nuoren Teatterin esityksestä edulliseen yhteishintaan 35 euroa (Hinta erikseen ostettuna 40-45 euroa). Osta lippu täältä!
—  Lohikeittoa on tarjolla ennen esitystä, ja sen kanssa tarjoamme omatekoista, maukasta saaristolaisleipää, kertoo Hyrsky. Lohikeittoa on voi nauttia aina ennen esitystä.

Teatteria katsomaan tulevat ryhmät voivat tilata ennen esitystä tai sen jälkeen ruokailun Uittamo Paviljongin ravintolassa. Tarjolla on esimerkiksi monipuolinen saaristolaispöytä sekä kesäinen grillimenu.
Uittamon kesämenut löydät täältä

 

Uittamo Paviljonki on tänä kesänä auki ajalla 18.6-15.8. lähes joka päivä - tiistaista lauantaihin aina kello 17-22.

Uittamo Paviljongin ravintola on avoinna teatteriesitysten ja tanssien aikaan, ja se on avoin kaikille kävijöille. Tarjolla on muun muassa lohikeittoa ja saaristolaisleipää, kahvia ja pullaa sekä olutta, viiniä ja muita juomia.

Uittamo Paviljonki palvelee koko kesän myös tilausravintolana, jossa voi järjestää erilaisia kesäjuhlia.

Myös perinteiset tanssit jatkuvat Uittamo Paviljongin lavalla kesällä 2020 aina perjantaisin ja sunnuntaisin, ja tanssikausi avataan 15.5. Saija Tuupasen johdolla!
Lue lisää tansseista täältä!


Lisätietoja: uittamopaviljonki.fi
Kaikki ruokaan liittyvät tiedustelut: myynti@manuevents.fi